dimarts, 31 de gener del 2012

Fent quatre pujadetes en btt pel Baix Berguedà

Avui us presento una ruta en btt pel Baix Berguedà. Tècnicament no és molt exigent, a part de dues o tres trialeres és bastant pistera.
St. Pere de La Portella
L'objectiu de la ruta (a part de passar per alguns racons emblemàtics del Baix Berguedà, com St. Vicenç d'Obiols, el Montsent, St. Pere de la Portella o Campdeparets) és enllaçar 4 pujadetes per apretar una mica la màquina amb pujades de diferents característiques.
Primer baixem de Casserres cap a Canudas i enllacem dues trialeres per acostar-nos fins Obiols i anar a buscar el Llobregat.
Des de la via verda cap a Pedret iniciem la primera pujada, la que ens porta fins a Montsent, bastant ciclable, tot i que hi ha alguna rampa bastant potent.
Després baixem fins a la riera de la Portella per fer la pista que puja fins a St. Pere, no és molt mantinguda però   és bastant trencacames. Arribem al monestir, l'observem i enllacem amb la pujada cap a Campdeparets. Al principi es fa bé, però a mig fer hi enllacem un parell de bones rampes. Cap al final hi fem una trialera de pujada bastant ciclable.
Panoràmica des de Campdeparets
Finalment baixem fins a Gironella per anar a buscar una part de la Ruta de les Colònies fins a el Guixaró per fer l'última pujada del dia: del Guixaró fins a Cal Bonhome, 15' de pujada bastant mantinguda i, com no, amb alguna rampeta.

Ara només queda arribar, una altra vegada a Casserres.

Fitxa tècnica:
Distància: 52,7km
Desnivell: 1.280 D+/ 1.280 D-

Per descarregar la ruta aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada