dilluns, 28 de novembre del 2011

Rogaine del Corredor, per rematar el final de Copa

El mapa
Ja hem tancat, també, el final de temporada de la Copa Catalana de Rogaines. Quan ja tinc la ment pensant el 90% en la temporada que ve, que espero que sigui molt intensa i profitosa, encara falten algunes curses per tancar aquest any.
L'últim circuit que he pogut tancar ha estat la Copa Catalana de Rogaines amb el Rogaine del Corredor, que no tenia previst haver-lo de córrer però amb el calendari tant complet que tenia m'he vist obligat a corre'l, per poder aconseguir la primera posició a la Copa Catalana.
En aquesta ocasió hem tornat als orígens de principi de temporada i hem tornat a córrer junts amb el Xavi Rodríguez.
A diferència de l'any passat, la situació de les balises no deixaven lloc a un recorregut fàcil i deixaven entreveure un tip de córrer i d'acumular desnivell bastant important. Segurament tindríem algun error d'estratègia però que hauríem de superar corrent més (o sigui: MOLT).
Com sempre vam marcar un recorregut optimista, anant a fer-ho tot, però anar mirant molt el mapa per anar-hi introduint modificacions sobre la marxa.
Al final vam aconseguir deixar només 4 balises: tres 30s i un 40, prou bon balanç. Llàstima que vam perdre molt temps (juntament amb l'equip Bertafocs) intentant travessar un bosc impenetrable. Sense aquest error hauríem aconseguit un altre 30 (ens van faltar 5' per poder-hi arribar).
Al final segona posició de la cursa, darrera dels Koala's Pota Team, que van fer una cursa molt bona (deixant només 2 balises!).
Podi Homes Sènior
Tot i aquest resultat vaig poder fer-me amb la primera posició final a la Copa Catalana de Rogaines després d'aconseguir 5 victòries i una segona posició en els sis Rogaines puntuables.
He d'agrair molt sincerament el treball i la companyia del Xavi Rodríguez i del Lleí Viles, els meus dos companys d'aventures en aquesta Copa Catalana. Sense ells no haurien estat possibles aquests resultats. 
En la classificació final de Rogaines es puntua individualment, per això la primera posició me l'enduc jo, però és una victòria compartida amb ells dos. GRÀCIES!!




1 comentari: